WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVC Gel Leopoldsburg  2 - 1

DATUM 18-02-2005  20:50

DOELPUNTEN 0-1 Di Giambattista, 1-1 Verschueren, 2-1 Verschueren

VERSLAG Beide ploegen startte zeer behoudend aan de wedstrijd. Wezel speelde zeer traag en kon geen enkele aanval opzetten. De eerste echte kans was voor de bezoekers maar Maes pareerde gepast. De wedstrijd begon geleidelijk aan beter op en af te gaan, maar het was vooral 't Geleeg dat gevaarlijk was. In de 10de minuut bracht Di Giambattista de stand op 1-0. Zo bleef het tot de rust al hadden beide ploegen nog wel wat kansen de nek omgevrongen.

Wezel startte de tweede helft meteen tegen een hoger tempo en dit resulteerde direct in een aantal kleinere kansjes. In de 27ste minuut was het dan zover, Verschueren maakte er 1-1 van. Nog geen 2 minuten later maakte Verschueren er al 2-1 van. Deze stand bleef tot het einde op het bord staan en dit was vooral de verdienste van Wezelgoalie Maes, hij stopte onder meer twee 10 metertrappen. Door het verlies van Koninksem is ZVK Wezel opnieuw de nieuwe leider in 2de B.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Zouthane, Duquet, Vanderperre, Verschueren, Kodalci, Swerts, Nevelsteen, Lemmens

Kern Geleeg Leopoldsburg: Conard, Peeters, Leyssen, Byloos, Thoelen, Lamkharrat, Di Giambattista, Yavus, Schapmans

Scheidsrechter: Bex Luc